КОРАЛОВА
ВОДА

20% ОТСТЪПКА

В Coral Mine СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ

КОРАЛОВА ВОДА

Морето е богат източник на храна и минерали, в който животът вирее в продължение на много векове. Но нейните дълбини крият нещо повече – тайните за по-добро здраве и дълголетие, от които и ние можем да се възползваме. В продължение на хилядолетия морето е образувало (слой по слой) слоеве коралов пясък, много богат на минерали. Когато един корал умре, той се отнася от морето, за да остане най-накрая на дъното на корала. Тук той се натрупва през вековете, за да се превърне във вкаменен коралов пясък след изветряне и обогатяване.

Сред кристалните води на японския архипелаг Нансей се намира група древни острови, известни днес като Окинава. Там можете да се насладите на едни от най-величествените и плодородни коралови рифове в света.

Продуктът Coral Mine, благодарение на който можете да създадете коралова вода в собствения си дом, може да закупите ТУК!

ПИЕНЕ НА КОРАЛОВА ВОДА

Много жители на тези райони се радват на отлично здраве. Те живеят, играят и работят на брега на морето. Те се възползват от предимствата му, като управляват собствени ферми и ядат храната, която произвеждат. Изследване, проведено сред тези хора, показва, че те не само живеят по-дълго от всеки друг на света, но също така страдат по-малко от рак, сърдечни заболявания, диабет и артрит. и други дегенеративни заболявания. Качеството им на живот в напреднала възраст изглежда е по-добро от където и да е другаде по света. Много от хората в дълголетните села на Окинава са на възраст между 80 и 115 години.

Много учени и лекари са идвали на острова, за да разкрият тайните на здравето и дълголетието на тези хора. Те открили, че източникът на добро здраве на окинавците не е само усилените упражнения или здравословната диета. В основата се оказва водата, която пият. Водата, която пият на острова, не може да се намери никъде другаде по света. Когато вали, водата се просмуква през архаични отлагания, събирайки минерали и други елементи, обогатяващи калций и магнезий. Дори и днес хората могат да получат питейна вода от естествени източници като тези в Окинава.

Можете също така да пиете здравословна вода, като използвате продукта, наличен ТУК!

КОРАЛОВА ВОДА - СВОЙСТВА И ПРИЛОЖЕНИЕ

След близо 20 години изследвания учените са открили, че малки количества окинавски корали, добавени към всяка течност, могат да имат значителен ефект върху нашето тяло. Водата е най-важното вещество, което поддържа човешкия живот. Тялото ни се състои от 70% вода, докато съдържанието на вода в кръвта достига до 90%. Кръвта е отговорна за транспортирането на хранителни вещества до всяка жива клетка. Кораловата вода може да помогне за пречистване на често използваната питейна вода. За да се бори с болестта, тялото ни се нуждае от вода с високо PH. За да покажем колко важна е правилно балансираната вода за живота, достатъчно е да споменем, че раците умират във вода с pH 6, рибите с 3, а целият живот спира, когато нивото на pH е 2,5.

Водещи биохимици и физиолози са признали правилното ниво на рН и киселинно-алкалния баланс като най-важните аспекти за балансирано и здраво тяло. Вкаменен корал повишава pH на водата и я прави по-алкална. Добавянето на корали към водата неутрализира всички замърсители във водата и я обогатява с важни минерали и калций, които често се отстраняват по време на обработката в местната пречиствателна станция. Дори вода, замърсена с хлор, бактерии, водорасли, тежки метали и флуорид, може да бъде третирана с корали. Благодарение на тяхната работа, кораловата вода получава много добри оценки сред хората, които я използват.

КОРАЛОВА ВОДА: Проучване и разследване

КОРАЛОВА ВОДА - МНЕНИЯ

Marta, 25 lata

„Според мен кораловата вода помага за прочистване на тялото и поддържа правилното рН в тялото, което ме поддържа здрав и активен“

Anna, 37 lata

„Моето мнение за кораловата вода? Има древно японско пророчество, което гласи, че съкровище ще изскочи от морето около Окинава. Кораловата вода е богатство за моето здраве.“

Jan, 44 lata

„Моето мнение? Откакто пия коралова вода, съм здрав и водя активен живот.”

КОРАЛОВА ВОДА - ЦЕНА

Coral Mine е естествен продукт, произведен в Япония от вкаменелости на дълбоководни корали, които живеят в Японско море близо до островите Окинава и Токуношима. Прахът от коралови изкопаеми Scleractina, който е основният компонент на Coral Mine, е много богат източник на калций и магнезий. Използва се за обогатяване на питейната вода с горепосочените минерали, които допринасят за поддържането на здрави кости и зъби и по-добрата работа на нашите мускули.

КОРАЛОВА ВОДА - КЪДЕ ДА КУПЯ?

По-долу ще намерите линк към магазина с продукта за създаване на „коралова вода“. Цената на кораловата вода ще се появи след регистрация. Регистрирайте се, за да получите 20% отстъпка при закупуване на продукта.